About

Numele meu este Aurelian Victor Cotuna, dar toata lumea imi spune Ark.

Inca de mic m-am nascut cu niste probleme respiratorii am stat mult prin spitale, asa ca sportul pentru mine nu a fost ceva foarte la indemana sa zicem (exceptand jonglatul cu siringa) Mai apoi problemele au continuat cu niste afectiuni la unghiile de la picioare care m-au facut prieten bun cu chirurgii de la urgente, care ma stiau foarte bine (doar ne intalneam o data pe luna).

In urma cu 4 ani eram, intr-un mod sau altul, grasut si fericit. Nu imi placea sa alerg nici macar dupa autobus si in principiu imi mutam cele peste 100kg de ici colo. Apoi a aparut sportul in viata mea. Am inceput incet incet cu alergari scurte (care erau 50 % mers) in spatele blocului. Insa de la un moment dat chiar nu mai imi placea sa alerg, sa fiu transpirat si prafuit. Asa ca am renuntat, orientandu-mi atentia spre alte activitati.

Dupa aproximativ o saptamana Marius Bob mi-a povestit despre Crosul de noapte si m-a indemnat sa particip. M-am inscris cu o oarecare incredere in mine la proba de 10 km, pe care abia am terminat-o. Insa acela a fost momentul in care am descoperit pasiunea pentru sport.

Desi imi placea sa alerg, simteam ca lipseste ceva. Am incercat semi maratoane, semi maratoane montane, maratoane si maratoane montane, dar ceva lipsea. Asa ca am incercat si un triathlon si m-am indragostit de acest sport.

Imi place sa inot si imi place in apa, alerg de gandurile mele si pedalez pentru adrenalina. Dar cand vine vorba de triathlon, sunt 100% prezent. Este si va ramane sportul pe care-l iubesc.

 

Leave a comment